Špajza 24. ožujka 2016.

Slavonska bombonijera - savršen slatkiš za mesoljupce!

Ravlić
facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Slaniš, a ne slatkiš - darujte domaće, duhovito i s porukom!

Jedna je stvar donijeti poklon, a druga je donijeti poklon koji će oduševiti primatelja. Ovdje je definitivno riječ o ovom drugom...

"Slavonska bombonijera razvila se prvenstveno kao ideja za poklon poslovnim partnerima. Željeli smo stvoriiti nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima, a asocira na Slavoniju, njene okuse i našu tradiciju. U suradnji s Hand dizajn studiom iz Zagreba osmislili smo i razradili ideju, koja je svoju „premijeru“ doživjela prije par mjeseci te je u ovom kratkom roku prikupila brojne pohvale i pozitivne reakcije. Upravo zbog tih pozitivnih reakcija odlučili smo proizvod ponuditi i našim kupcima." rekli su nam u mesnici Ravlić.

Ravlić | Author: facebook facebook

Bombonijera se sastoji od pomalo neuobičajenih sastojaka, Slavonskog čarobnog štapićadomaće slavonske kobasice ili ravnog kulenaSlavonskog mramora - suhe slanine, Slavonskih puslica - čvaraka i Slavonskog ljubavnog napitka - Graševine Iločkih podruma 0,75l. Sjedište Mesne industrije Ravlić koja je nedavno napunila 55 godina postojanja nalazi se u Osijeku, dok se upravna zgrada, klaonica i pogon za preradu mesa nalaze u Petrijevcima. Njihova maloprodajna mreža sastoji od 41 mesnice na području kontinentalne Hrvatske.

Ravlić | Author: facebook facebook

"Upravo naš slogan „Kvaliteta nas vodi-Ravlić proizvodi“ je ono što predstavlja našu filozofiju i ono što naš čini uspješnima kroz ova desetljeća. Ponosni smo na sve naše proizvode, i pozivamo vas da probate slavonsku mesnatu slaninu, domaću slavonsku kobasicu, domaće čvarke i buđolu."

Slavonska bombonijera namijenjena je svim ljubiteljima mesa, mesnih prerađevina i svim ljubiteljima Slavonije. Zbog velike potražnje i nedovoljno velike zalihe, Slavonsku bombonijeru je potrebno prethodno naručiti e-mailom na info@ravlic.com, ili osobno u bilo kojoj od Mesnica Ravlić mesnica koje se nalaze diljem kontinentalne Hrvatske.

Uglavnom, divan poklon za sve ljubitelje slanog i mesnog, kao i domaćeg i lokalpatriotskog. Jeste li se predbilježili?

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.