Špajza 04. siječnja 2018.

Slatko putovanje Sanje Mijac i Sandre Jadek

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Gastro zvijezda Sanja Mijac, kulinarska entuzijastica koja već nekoliko godina vodi uspješan blog Domaćica, ovih je dana objavila svoju prvu knjigu u suradnji sa slastičarkom Sandrom Jadek.

Riječ je o 40 recepata kojim su Domaćica i Sandra Jadek krenule na „Slatko putovanje Virovitičko-podravskom županijom“. Spojile su modernu prezentaciju i vrhunsku fotografiju s tradicionalnim namirnicama poput meda, lješnjaka, oraha, jabuka i kestena, a rezultat je 40 sjajnih recepata.

 | Author: Promo foto: Promo

U knjizi, koja je predstavljena u Hotelu Kurija Janković krajem prosinca, možete pronaći detaljne upute za pripremu divnih slastica – torte od mrkve, brzih baklava, kuglofa, punjenih čupavaca, dizanica...

"U knjizi se nalazi mojih 20 najdražih recepata uvezenih u tvrde koricce. Neki su dobili novo ruho, a imala sam priliku fotografirati i sve Sandrine recepte kojetakođer možete pronaći u ovom slatkom blagu. Blog je odlično mjesto za spremanje recepata, ali papir je ipak papir", rekla nam je Gastro zvijezda Domaćica.

 | Author: Promo foto: Promo

Izdanje je dostupno na web stranicama Virovitičko-podravske županije, a tiskano se može kupiti samo na području županije jer je osmišljena kao turistički proizvod - suvenir.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.