Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

Slavonski specijaliteti s bloga Slavonka oduševit će svako nepce!

foto: Slavonka
gastro postao gastro.24sata.hr
Četvrtu godinu za redom, Ena Kokanović Nagy je finalistica Gastro zvijezde u kategoriji Tradicionalna kuhinja.

Domaće, tradicionalno, neodoljivo i slasno – riječi su kojima bismo najbolje mogli opisati recepte s bloga Slavonka. Slasni recepti upotpunjeni su prekrasnim fotografijama hrane koje će te potaknuti da zasučeš rukave i kreneš u pripremu neodoljivih slanih i slatkih jela!

Ena je s bloganjem započela iz velike ljubavi prema kuhanju i hrani. "Imala sam želju sačuvati neke recepte od zaborava, a i podijeliti koju lijepu riječ s ljudima! Oduvijek sam htjela imati svoj cooking show, a blog je najbliže tomu. Nisam ni slutila da će blog postati ogromni dio mog života i donijeti mi toliko lijepih trenutaka i novih prijatelja koji dijele istu strast prema kuhanju i papanju!"

Na blogu Slavonka možeš pronaći recepte za tradicionalne slavonske specijalitete poput čvarkuša i kiflica, a Instagram profil prepun je neodoljivih fotografija Eninih jela, čiji miris, toplinu i okus gotovo da možeš osjetiti i preko ekrana!

 | Author: Slavonka foto: Slavonka

"Tradicionalni recepti i ideje su ono na čemu sam odrasla. Volim ja tu dodati pokoju modernu intervenciju, ali kod nekih jela je to stvarno grijeh. Jednostavnost , a toliko okusa i mirisa. Šteta bi bilo da se ne sačuvaju ti recepti pa se trudim zapisati svaki koji sam kušala." Enina kreativnost, pozitiva i ljubav prema životu i kuhanju zaista se osjete u svakom njenom receptu i fotografiji. 

Njezinu kvalitetu, ljubav i talent prepoznaje i naš stručni žiri te je Slavonka već četvrtu godinu za redom finalistica Gastro zvijezde, potpuno zasluženo. Ako je voliš i pratiš, ne zaboravi glasati! Partner projekta i sponzor tradicionalne kategorije je Korlat koji je osigurao i vrijedne nagrade.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.