Špajza Gastro zvijezda 24. rujna 2019.

Sudjeluj u izboru Gastro zvijezde i prvog Top foodieja

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Prijave za treći izbor Gastro zvijezde su u tijeku. Ove godine biramo najbolje food blogere u tri kategorije, ukupnog pobjednika i najboljeg foodieja na društvenim mrežama. U nastavku saznaj više...

Portal missGASTRO i ove će godine predstaviti i nagraditi najbolje food blogere u regiji. Kao što smo već najavili, biramo pobjednika u tri kategorije – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana te Slastice. Međutim, samo će jedan postati sljedeća Gastro zvijezda!

Također, ove godine po prvi puta biramo i Top foodieja, uspješnog pojedinca koji se kreativno izražava putem Instagram, Facebook i/ili YouTube profila. Dakle, više ne moraš pisati blog da bi mogao/la  sudjelovati; dovoljno je da imaš specijalizirani profil na društvenim mrežama.

Napominjemo da prijavom možeš iznenaditi i svoje omiljene blogere i drage ljude koji te svakodnevno uveseljavaju fotografijama, videom i receptima. 

Faze natjecanja

  1. U tijeku je faza prijava, kada možeš prijaviti sebe ili svog omiljenog blogera/foodieja. Samo ubaci link na blog ili profil na društvenim mrežama i označi kategoriju. Naravno, možeš sebe i svoje favorite prijaviti u više kategorija. Procijeni sam/a!
  2. Težak proces selekcije prepustit ćemo žiriju, koji će odabrati po četiri finalista u svim kategorijama. Ove godine će žirijem predsjedati Domagoj Jakopović Ribafish, a pridružit će mu se i uspješni food blogeri Darko Kontin i Nasja Duplančić.
  3. Finaliste potom očekuju gastro dvoboji, na temelju kojih će publika moći odlučiti o superfinalistima. Glasat će se putem društvenih mreža i naše web stranice gastrozvijezda.24sata.hr.
  4. I konačna je odluka na vjernim pratiteljima, koji će putem micrositea i društvenih mreža donijeti odluku o pobjednicima u kategorijama.
  5. Gastro zvijezdu pak bira žiri, među superfinalistima tri glavne kategorije – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana i Slastice.
  6. Pobjednike kategorija, Top foodieja i Gastro zvijezdu proglasit ćemo na ekskluzivnom eventu krajem studenog.

 

Na tebi je da prijaviš sebe i svoje favorite, a zatim pratiš missGASTRO i upoznaš bogatu scenu food blogera. I naravno, da doneseš odluku o tome tko priprema najbolju domaću hranu, tko je spretan sa zdravim namirnicama, tko ima vrhunske slastičarske vještine te tko je Top foodie na društvenim mrežama. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.