U moru slasnih videa koje objavljujemo na našoj Facebook stranici, prije nekoliko dana našao se i onaj s receptom za tiramisu Pavlovu. Kako se s takvom delicijom do sada nismo susreli, a to smo i naglasili, ekipa iz Biberon Cakes slastičarnice odlučila nam je uskočiti u pomoć.
Tako smo naizgled posve običnog utorka u redakciju primili divan i prefini poklon koji se topi u ustima. Naime, ekipa ih Biberon Cakes slastičarnice vidjela je video koji smo podijelili te su nam odlučili pokazati kako Tiramisu Pavlova postoji i bliže nego što smo mislili. I to su napravili na najslasniji mogući način.
Njihova slastičarka Ana Mišković, u čijem smo desertu imali prilike uživati na gostujućoj večeri Davida Skoke u zagrebačkom Meat Districtu, osmislila je slasticu koja spaja dva omiljena kolača u jedan divan, lagan i prozračan, ali istovremeno bogat i aromatičan desert.
Ana kaže kako je Tiramisu Pavlova njezina nova i autorska torta osmišljena posebno za ljubitelje tiramisua i čokolade.
Hrskava kora sa 75 postotnom tamnom belgijskom čokoladom, krema od najfinijeg mascarponea i amaretta, piškote u espresso kavi te ručno rađene čokoladice od mliječne belgijske čokolade s prženim lješnjacima zaista stvaraju pravu eksploziju okusa u ustima na jedan suptilan i tako očaravajuć način.
Malo je reći kako je torta oduševila baš sve u redakciji, što izgledom, što genijalnim okusima. Svidjela se čak i onim neobičnim pojedincima koji ne preferiraju kavu u kolačima, pa ih stoga klasični tiramisu ne oduševljava kao što to čini ostatku naroda.
Na kraju, ne preostaje nam drugo već podijeliti s vama mjesto zločina na kojem možete uživati u ovoj nježnoj i delikatnoj Tiramisu Pavlova torti. Pronaći je možete u slastičarnici Biberon Cakes u SuperKonzum centru, na adresi Radnička 49.
Zahvaliti nam možete kasnije.
Hvala Ani i ekipi iz Biberona, ovaj utorak još ćemo dugo pamtiti.