Špajza 08. listopada 2021.

Tražiš inspiraciju? Domaća slastičarnica oduševljava dizajnom torti

foto: www.instagram.com/cukar_komiza/
gastro postao gastro.24sata.hr
Šarmantna slastičarna Cukar priprema neke od najljepših slastica

Obožavatelje slatkih delicija, posebice torti, oduševit će slastice proizašle iz slastičarnice Cukar, smještene u srcu Komiže na otoku Visu. Pomno osmišljene, vješto dekorirane, vizualno impresivne torte djelo su Jasminke Zambarlin, vlasnice slastičarnice Cukar. Gospođa Jasminka Zambarlin ekonomiju je zamijenila slastičarstvom i sigurni smo da nije pogriješila!

Na Instagram profilu šarmantna komiška slastičarnica dijeli fotografije slastica i torti koje su sve samo ne obične. Pažnju su nam posebno privukle svadbene torte koje su zasigurno neke od najljepših koje smo vidjeli ove sezone. 

 

Možda vas zanima... Tarte tatin - najslavnija preokrenuta pita na svijetu Kolumne

 

Teško je povjerovati da su torte djelo slastičara, a ne primjerice arhitekta budući da se u Cukru vješto poigravaju s različitim geometrijskim oblicima i autentičnim dizajnom nadahnutim tradicionalnim slasticama komiškog kraja i sastojcima lokalnog podneblja. Ne sumnjamo da je okus jednako perfektan, jer je Cukar, sudeći po brojnim recenzijama na internetu, jedna od najboljih (ako ne i najbolja) slastičarnica na otoku Visu. 

Budući da fotografije govore više od tisuću riječi, u nastavku smo izdvojili impresivne torte koje će te sigurno inspirirati u tvojoj sljedećoj slatkoj avanturi!

 

Možda vas zanima... Znaš li zašto se čokoladni tartufi tako zovu? Kolumne
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.