Špajza 27. svibnja 2022.

U Bread Club su se vratile omiljene sezonske slastice

;U Bread Club su se vratile omiljene sezonske slastice foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljetne slastice vratile su se na police Bread Cluba!

Breadclub koji smo od milja prozvali butikom kruha i kroasana, uvijek iznova oduševljava svojim delicijama. Razlog za ovaj kompliment je u tome što na ovom frekventnom mjestu možeš kupiti vjerojatno najbolja focacciu i kruh u gradu, ali i slastice. Svaki proizvod je pedantno i detaljno osmišljen. Fermentacija tijesta traje 24 sata, svi su proizvodi domaće proizvodnje, od početka do kraja. 

Popularna zagrebačka zanatska pekarnica ovih je dana na svom Instagram profilu objavila veliki povratak nekih od favorita prošle sezone. Riječ je o ljetnoj verziji kroasana i cruffina koji su odličan spoj sezonskih osvježavajućih okusa.

Cruffin od bazge i bijele čokolade i kroasan s jagodama

Sezonska poslastica koja se ovih dana vratila na police Bread Cluba je cruffin od bazge i bijele čokolade. Cruffin je spoj finog, razlistanog kroasana i muffina. Ovaj iznimno popularan pekarski proizvod prvi put se pojavio 2013. godine u australskom Melbourneu, a zatim je svijet zahvatila cruffinomanija, pa je tako nekim slatkim putevima stigao i u Zagrebački Bread Club. 

Cruffin je u Bread Clubu predstavljen prije dvije godine, a od tada je postao naš omiljeni slatki pekarski proizvod u ljetnim danima.   Ukusna krema od cvjetova bazge i bijele čokolade odlično je sljubljena s marmeladom od bazge, soka jabuke i limuna.

Jedva smo dočekali i povratak ljetnog izdanja kroasana s domaćim pekmezom od jagoda i mente. Bogato punjenje, slatke voćne note i prozračno tijesto sve su što nam je potrebno za dobar slatki zalogaj!

 

Najbolji burgeri u Zagrebu Možda vas zanima... Najbolji burgeri u Zagrebu: 5 adresa koje moraš posjetiti Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.