Špajza 19. travnja 2021.

Majka popularne Chrissy Teigen objavila je "paprenu" kuharicu!

foto: Instagram / PepperThai2
gastro postao gastro.24sata.hr
Nova kuharica Pepper Teigen oduševit će sve zaljubljenike u egzotičnu, tajlandsku kuhinju...

Svatko tko prati Chrissy Teigen, upoznat je i s Pepper Teigen, tajlandskom mamom i Yai (bakom). Pepper i Chrissy dijele ljubav i strast prema kuhanju; Pepper već ima kulinarsku seriju ‘Pepper’s Corner’ na Chrissynoj web stranici Cravings, često se pojavljuje na Chrissyinim profilama na društvenim mrežama, a njeni tajlandski recepti sada su dostupni u obliku kuharice koju je upravo objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pepper (@pepperthai2)

Kuharica inspirirana tajlandskom kuhinjom

Kuharica imena ‘The Pepper Thai Cookbook: Recipes from Everyone’s Favorite Thai Mom’ donosi ukupno 80 tajlandskih i thai fusion recepata koje Pepper priprema u kućanstvu Teigen-Legend. Ime "Pepper Thai" kuharica je dobila po Papperinoj ljubavi prema jakim začinima, a u svojoj debitantskoj kuharici, Pepper dijeli recepte zbog kojih se i Chrissy zaljubila u kuhanje.

Poglavlja nose neobične i zanimljive nazive poput "Uvijek grickajući" (Thai Beef Jerky, Scotch Eggs), "Salate, ali ne i dosadne" (Salata od golih škampa) i "Pepperin spremnik" (Puffy pržena jaja, slatki čileanski džem). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pepper (@pepperthai2)

Osim recepata, Pepper u kuharici dijeli i zanimljive priče o svom životu, prvim danima u SAD-u, životu s poznatom kćeri, no otkriva i tajne kuhanja  tajlandskih jela sa zapadnjačkim sastojcima. Savjeti o pronalasku zamjenskih namirnica za tradicionalna tajlandska jela mogu biti vrlo korisni za sve koji žele isprobati tajlandsku kuhinju, a nemaju pristup autohtonim sastojcima. 

Ova će kreativna kuharica zasigurno razveselite sve obožavatelje Chrissy i Pepper Teigen, a kuharicu je moguće naručiti putem Amazona po cijeni od 18 dolara, odnosno 115 kuna. 

 | Author: Amazon foto: Amazon

 

Možda vas zanima... U pretprodaji je nova kuharica Jamieja Olivera! Najave
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.