Pjenušac Julija, proizveden je charmat metodom (sekundarna fermentacija u tanku), a dobiven je od triju muškatnih sorata i to: muškat žuti, muškat ottonel i muškat bijeli. Svježina i muškatni miris, koji u kombinaciji s finim mjehurićima i nižim postotkom alkoholom od 11% daju jedan lagani, osvježavajući pjenušac za vruće ljetne dane. Ostatak neprovrelog šećera, pjenušcu Julija, daje dodatnu punoću i zaokruženost te je u savršenom skladu s ostalim parametrima koji zajedno čine jedinstvenu harmoniju. Bocu krasi moderan i jednostavan dizajn te minimalistička etiketa.
Uz pjenušac Julija, mnogobrojne posjetitelje posebno je oduševilo elegantno i moderno vino Krauthaker Graševina kasna berba 2017. Krauthaker Graševina kasna berba 2017. vino je vrlo privlačna izgleda, s dobro iskazanom voćnosti, slatkog okusa, a bouquet krasi zrelo svježe kandirano domaće i južno, bijelo i žuto koštunjičavo voće, svijetlo cvijeće te note meda i plemenite plijesni.
Posjetitelji su uživali i uz vino Krauthaker Graševina Vidim 2017., koje je nagrađeno zlatom na Festivalu graševine i broncom na natjecanju Decanter World Wine Awards.
Spoj dviju umjetnosti, jedinstvenog ansambla Lado i vinskih kreacija Vlade Krauthakera, pod zvjezdanim nebom pulske Arene stvorili su jedinstveni doživljaj koji se pamti.