Špajza 04. ožujka 2024.

U 'Večeri za 5' poslužio čokoladu s čvarcima i 2 dlake!

Večera za 5
Večera za 5 foto: RTL
gastro postao gastro.24sata.hr
U prvoj epizodi novog tjedan emisije 'Večera za 5' nastupio popularni Toca kojeg znamo iz showa 'Tri, Dva, Jedan - Kuhaj!' gdje je nastupao sa suprugom Badom. Osvojio je odličnih 38 bodova

Tomislav Toca Župan otvorio je novi tjedan emisije 'Večera za 5'. Ekipa iz Slavonskog Broda stigla je Toci na večeru, a za istu su mu udijelili visokih 38 bodova. Desetke su mu dali Martina, Karmela i Mario, dok je Ivan bio nešto stroži s osam bodova.

"Pronašao sam dlaku na tanjuru i glazba nije bila po mom ukusu", objasnio je Ivan osmicu. Unatoč tome, ekipa je za Tocu imala samo riječi hvale!

 

Večera za 5 Možda vas zanima... "Morao sam jesti janjetinu sa sokom, dobro da se nisam onesvijestio!" Najave

 

Večera za 5 | Author: RTL 'Večera za 5' - Bada i Toca foto: RTL

Ludo hrabro za 'Večeru za 5'

Pripravu večere domaćin je započeo slasticama - čokoladnim torticama sa slaninom i pralinama s čvarcima. 'Ludo i hrabro' prvo je čega se Tomislav prihvatio.

"Nikad nisam probao čokoladu s čvarcima", komentirao je Mario. Toci je u pripravi deserta pomogla njegova Bada, a potom je uslijedila 'Noga od ptice' kao glavno jelo.

Večera za 5 | Author: RTL 'Večera za 5' - Toca foto: RTL Večera za 5 | Author: RTL 'Večera za 5' foto: RTL

"Ne pada mi ništa napamet", komentirala je Karmela, a Martina je prognozirala puretinu. Za kraj je Bada spravio predjelo 'Večernji sendvič'. "Tu bi bili slanina, jaja i sir", ocijenio je Ivan. "Ne znam od čega će biti izvedeno, ali zvuči zanimljivo", dodao je o predjelu Mario. Toca je spravio tople sendviče za doček gostiju.

Zgodno i simpatično predjelo

Aperitiv je bio fin, a što će ekipa reći na 'Večernji sendvič' za predjelo? "U principu jednostavan izgled, ali zgodno i simpatično", komentirao je Mario predjelo. "Očekivali smo malo više, pogotovo kad smo saznali tko kuha, ali bilo je ukusno", komentirala je, pak, predjelo Karmela.

"Nije se ubio od posla na predjelu definitivno, to se napravi u deset minuta", zaključila je Martina. "Predjelo je bilo fino, osim dlake koju sam našao na maslini", dodao je Ivan.

Večera za 5 | Author: RTL 'Večera za 5' foto: RTL Večera za 5 | Author: RTL 'Večera za 5' foto: RTL

Slasna noga od ptice

Uslijedilo je glavno jelo 'Noga od ptice' - pureći batak s domaćom tjesteninom. "Nije to nešto specijalno ukrašeno, ali izgledalo je uredno, konkretno", komentirao je izgled glavnog jela Mario te pohvalio usput salatu.

"Fantastičan okus, pogotovo tjestenina, baš je bilo fino", komentirala je okus glavnog jela Martina. Složila se i Karmela, dodavši da joj je meso bilo baš sočno. "Okus glavnog jela jako fin, tjestenina jako ukusna. Bilo je ukusno i mekano", pohvalio je za kraj i Ivan glavno jelo.

Večera za 5 | Author: RTL 'Večera za 5' - čokolada sa slaninom i čvarcima foto: RTL

Čokolada sa slaninom i čvarcima - hit slastica za 'Večeru za 5'

Desert je uskoro stigao - čvarci, slanina i čokolada. "To je bilo nešto perfektno", komentirala je Martina slastice za kraj. "Osim one dlake na kolaču, sve ostalo savršeno", dodala je Karmela koja je također srela dlaku, baš kao Ivan u predjelu.

Nisu zamjerili tu manju omašku ljubaznom i veselom Toci, koji je uskoro svima poklonio proizvode svoje supruge. "Domaćin je bio prva liga, nemam zamjerke, a nisam manje ni očekivao od njega", zaključio je tim riječima Mario domaćina. Za kraj je Toca pripremio veselo iznenađenje i time priveo lijepu večer kraju.

Večera za 5 | Author: RTL 'Večera za 5' foto: RTL

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.