Špajza 23. travnja 2018.

Upoznajte projekt Food and Soul by Nenad & Irena

1/11
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Projekt Food&Soul by Nenad & Irena je osmišljen snimanjem kratkih, epizoda koje daju konkretne ideje kako unatoč današnjem brzom načinu života, na jednostavan i brz način osigurati zdravi obrok tijekom radnog dana kao i potaknuti gledatelje na poboljšanje standarda kvalitete života.

Nenad je svoj kuharski zanat stekao u Zagrebu, Italiji i Beču,  a Irena je profesorica u OŠ Tenja, instruktorica yoge i pilatesa te organizatorica sportske konvencije Be Different Be Strong u Osijeku. Njihova kućna druženja ubrzo su prerasla u ideju o kuhanju pred kamerama pa su tako povezali profesionalno kuhanje, brigu o zdravlju i zabavu.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Tako je Irenina zadaća izabrati namirnice i hrabro se suočiti s korištenjem Nenadovih profesionalnim noževa, a Nenad kreira obroke dodajući zanimljive začine i koristeći kratku obradu namirnica. Nenad i Irena su se izdvojili spontanim i jednostavnim pristupom te odabirom namirnica koje nas okružuju. Imajući na umu da je za kvalitetan i zdrav obrok, osim odličnog recepta potrebna kvalitetna namirnica, namirnice za pripremu obroka nabavljaju isključivo od domaćih dobavljača.

S ponosom ističu kako je među njima i Mesnica Ravlić koja je prepoznala važnost projekta te je postala partner. U ponudi Mesnice Ravlić nalazi se bogati asortiman suhomesnatih proizvoda i svježeg mesa, a njihovi stručni mesari uvijek su spremni podijeliti vrijedan savjet i pomoć pri odabiru savršenog komada mesa za recept koji su osmislili.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Videi se mogu pronaći na youtube kanalu Different by Irena Slovaček. Za sada možete pronaći slijedeće zanimljive recepte; Guacamole sendvič s dimljenim lososom, Cezar salata i tortilja, Wok s pesto genovese lungićem, Uskrsni brunch te zadnji
video, koji je izašao prije par dana kao inspiracija za proslavu praznika rada na otvorenom; BBQ vrtno grilanje s recepturom za američka rebarca koja su trenutno veliki hit u svijetu.

Kroz koji dan izlazi video na temu američkih palačinki, a ako iz želite zapratiti, to možete učiniti na kanalu Different by Irena Slovaček.

 

 | Author: Promo foto: Promo



Irena vas ovim putem poziva i na sportsku konvenciju Be Different Be Strong u Osijeku, i to sedmu po redu, a  ista objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji iz godine u godinu imaju priliku upoznati svjetski poznate prezentere te uživati u vrhunskom
sportskom i zabavnom sadržaju
. Sportski event vjerno prate mesnica Ravlić i Dimnjak, koji su prepoznali želju da zdrava svakodnevica treba postati stil života.

Više o videima i nadolazećem eventu saznajte na www.different.com.hr.

Dobar tek!

 

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.