Špajza 120 prikaza 13. rujna 2018.

Vaši stolnjaci neće nikada biti bolje ispeglani!

uskršnji-stol.jpg
Za one koji žele savršeno izglačano rublje za svoju obitelj, no pritom žele pojednostaviti glačanje kako bi si olakšali život, Tefal® uvodi Pro Express Ultimate. Kombinirajući izvanrednu tehnologiju i dizajn, ovaj generator pare nove generacije sposoban je pružiti besprijekorne rezultate u rekordnom vremenu.

Tefal Pro Express Ultimate GV9580 regulira se dodirom prsta (ovisno o modelu) te dan za danom osigurava neusporedivu učinkovitost zahvaljujući najnaprednijim inovacijama.

 | Author: Tefal Tefal

Savršeni rezultati od prvaka svih generatora pare

Pro Express Ultimate, najnovija inovacija iz Tefala®, zadivljuje sve: od perfekcionista, koji žele da im veš izgleda besprijekorno, do ljubitelja profinjenih i elegantnih uređaja. Ova je generator pare dosad najmoćniji generator pare te robne marke te osigurava lako glačanje uz sjajne rezultate.

U tu svrhu, dolazi uz impresivnu snagu pare od 8 bara. U načinu „boost” („povećanje količine pare”) izlaz pare doseže 180 g/minuti zahvaljujući tehnologiji Ultimate Steam koju je razvio Tefal®, što omogućuje vlažniju i stoga učinkovitiju paru. Ova je funkcija poput šeste brzine, iz postolja uređaja, te zaista opušta vlakna rublja i omogućuje lako glačanje najtvrdokornijih nabora, kao i najdebljih tekstila, poput popluna ili trapera.

A zahvaljujući XL spremniku za vodu od 1,9 l Pro Express Ultimate omogućuje dugotrajno glačanje – do 3,5 sata u ekološkom načinu – bez potrebe za ponovnim punjenjem.

 | Author: Tefal Tefal

Dvostruka zaštita za dugotrajnu učinkovitost

Kako bi se održala trajna učinkovitost generatora pare, no u isto vrijeme i zaštitila kvaliteta rublja, Pro Express Ultimate opremljen je sustavom dvostruke zaštite:

Sakupljač kamenca, ekskluzivna inovacija iz Tefala®, koji se dokazao 10 puta učinkovitijim od postojećih sustava2. Može se ukloniti i pohranjuje kamenac radi lakog čišćenja i dugotrajne učinkovitosti.

Sustav zaštite, ekskluzivna tehnologija koja djeluje kao štit i štiti rublje od kapljica vode koje bi ga mogle zaprljati.

 | Author: Tefal Tefal

Regulacija snage dodirom prsta

Kako bi se zaštitilo rublje, ali i osigurala odgovarajuća temperatura pri kojoj se jamče i kvaliteta i učinkovitost glačanja, važno je prilagoditi izlaz pare tkanini koja se glača. Umjesto da nudi samo jedan način za sve tekstile, Pro Express Ultimate dolazi s novom tehnologijom: Direct Control* za savršene rezultate na svim tkaninama, pa čak i onim najzahtjevnijima.


S pomoću načina Eco, Delicate, Normal, Max ili Boost korisnici mogu regulirati izlaz pare prema sastavu tkanine njihove odjeće. Prije svega, mogu to učiniti izravno na glačalu zahvaljujući gumbima za regulaciju izlaza pare i temperature koji su integrirani u ručku. Stoga korisnici jednim dodirom prsta mogu uživati u savršenoj kombinaciji snage pare i njege odjeće.

Oni koji više vole postaviti uređaj do nogu kako bi oslobodili prostor na daski za glačanje više se ne moraju saginjati kako bi promijenili postavke: mogu uštedjeti vrijeme, u potpunoj udobnosti.

*Vanjsko ispitivanje u usporedbi sa sakupljačima drugih robnih marki.


Za lako glačanje u rekordnom vremenu, bez obzira na vrstu tekstila

Donja ploča na glačalu generatora pare Pro Express Ultimate izrađena je s pomoću najnovije tehnologije Durilium AirGlide iz Tefala®. To omogućuje savršeno klizanje na svim vrstama tkanine, kao i optimalno raspršivanje pare. Glačanje se može obaviti potpuno jednostavno, a korisnik štedi vrijeme. Naposljetku, sloj Autoclean znači da se donja ploča čisti automatski katalizom, tako da uvijek optimalno klizi.

 | Author: Tefal Tefal

Moderan i dizajnerski izgled

Dizajn uređaja Pro Express Ultimate iznimno je moderan, naglašen različitim vizualnim motivima (ovisno o modelu) koji se protežu uzduž postolja uređaja. Uglađeno, lako i jednostavno za rukovanje, glačalo parne postaje pojačava dojam glatkoće. Generator pare posjeduje i značajku „Lock System” („Zaključavanje sustava”), koja zaključava sustav u postolju, tako da se uređaj može posve sigurno pomicati.

gastro zvijezda
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.