Špajza Gastro zvijezda 14. studenoga 2017.

Sjajan odaziv: Čak 432 prijave za Gastro zvijezdu!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Food blogeri Hrvatske i cijele regije pohrlili su prijaviti se na najveći blogerski događaj godine.

Završile su prijave za naš natječaj "Gastro zvijezda". Na mail redakcije Gastro.hr pristigle su 432 prijave u svih devet kategorija

Najbolji od vas će ući u finalni dio, kada će specijalni žiri u sastavu: Pobjednica "Zvjezdanog" MasterChefa Lana Klingor Mihić, foodblogerski kralj Darko Kontin, Marina Knežević, direktorica marketinga Zvijezde te urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish - odlučiti tko je najbolji od najboljih. A tu vas, po dvoje u svakoj kategoriji očekuje natjecanje, kuhanje, snimanje – i prava slava. Datum kada objavljujemo finaliste je 24. studenog, do tada - vježbajte...

Od toga datuma, dakle 24.11. čitatelji odlučuju o dobitniku pa se spremite izaći na virtualna birališta na www.gastro-zvijezda.hr

 

 

Za ukupnog pobjednika, pobjednike i finaliste svih kategorije pripremili smo i vrijedne nagrade. Food blogera godine očekuje profesionalna Sony foto-video oprema koja uključuje digitalni fotoaparat, stativ, LED rasvjetu i držače. Zvijezda će poduprijeti njegovu ljubav prema hrani godišnjom zalihom proizvoda, a svom će blogu moći uz digitalnu oznaku ponosno istaknuti kako je „Gastro zvijezda“.

 

Možda vas zanima... Upoznajte žiri Gastro zvijezda natječaja Špajza

 

Najbolje u pojedinim kategorijama Zvijezda će također razveseliti s namirnicama za cijelu godinu, a uz Tefalov set noževa Ingenio i Boschov mikser svaka će sljedeća kulinarska avantura biti još uspješnija. Stručni će žiri i njima dodijeliti statuu i ekskluzivnu digitalnu oznaku „Gastro zvijezda“. Ni ostali finalisti neće otići praznik ruku jer Zvijezda poklanja vrijedne pakete. 

Naravno, sve će to biti objavljeno na eventu 6. prosinca 2017. na tajnoj lokaciji! 

O svemu više klikajte i čitajte na www.gastro-zvijezda.hr.



 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.