Špajza Gastro zvijezda 20. listopada 2017.

Upoznajte žiri Gastro zvijezda natječaja

foto: Gastro
gastro postao gastro.24sata.hr
Lana Klingor Mihić, Darko Kontin i Domagoj Jakopović Ribafish odredit će sudbine prijavljenih blogera...

Lana Klingor Mihić

Vlasnica PR agencije Klinka i pobjednica hrvatskog celebrity Masterchefa u žiriju će se pojaviti kao iskusno oko i nepce. Lana voli isprobavati svoje recepte, a u natjecanju za celebrity Masterchefa pokazala je da joj niti jedna kuhinja nije strano područje.

Osim što obožava kuhanje, Lana hranom voli uveseljavati ljude oko sebe, pa je tako posljednjih nekoliko godina organizatorica brojnih food festivala diljem Hrvatske. Strastvena u svemu što radi, Lana na kuhanje gleda s posebnom ljubavlju te smo odmah znali kako je upravo ona savršen odabir za člana žirija Food Blog Awardsa.

 

 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

 

Marina Knežević

Direktorica marketinga Zvijezde, ovdje je ne samo kao predstavnik glavnog sponzora, nego kao i osoba koja savršeno zna procijeniti kvalitetu, brending, talenat i uspješnost, samim time što su Zvijezda proizvodi u samom vrhu najomiljenijih hrvatskih brendova!

 | Author: Marina Knežević foto: Marina Knežević

Darko Kontin

Najpoznatiji hrvatski bloger iza sebe ima brojne suradnje i genijalna jela koja i sami volimo isprobavati. Jednom nam je prilikom Darko otkrio kako ponekad u jednom danu priprema čak tri ručka, a sve to radi s ogromnom ljubavi prema svojim tanjurima.

To se dakako i vidi na njegovim fotografijama, ali i po broju pratitelja na svim društvenim mrežama. Osim što je maksimalno posvećen svom blogu Darkova Web kuharica, tijekom ljeta Darko vodi brigu o obiteljskim vilama na otoku Pašmanu. Tamo se, naravno, priprema i vrhunska hrana, posebice riba o kojoj bi ovaj bloger, kako kaže, volio naučiti što više.

 

 | Author: @darkokontin foto: @darkokontin

 

Domagoj Jakopović Ribafish

Svejed, urednik najčitanijeg gastronomskog portala u zemlji i nekadašnji bloger svoje tajne uspješnog bloganja strogo čuva od ostatka svijeta, no s našim je natjecateljima spreman podijeliti sitnice koje uspjeh znače.

Istinska strast prema kuhanju od ranog ga jutra tjera na pripremu ručka za sljedeći dan, a miris pirjanog luka koji nosi sa sobom uljepšava nam dan u redakciji. Ovaj čovjek zbilja razumije hranu!

 

 | Author: Ribafish foto: Ribafish

 

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođi na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :) 

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.