Špajza 01. prosinca 2018.

Vole janjetinu i sarmu, a muški žiri žele šarmirati slasticama

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Tri slastice, tri kandidatkinje, ali jedna pobjednica. U gastro showu Ljubav ide kroz želudac pokušat će kolačima osvojiti suca Dubravka Miličića, ali i specijalnog gosta

U show sam se prijavila jer sam student i fali mi love. Šalim se! Čula sam da je dobra ekipa, rekla je Tina Petković (25), studentica arheologije i povijesti umjetnosti iz Zagreba. U Ljubav ide kroz želudac koji snimamo u suradnji s Lidlom povela je i prijateljicu Mateu Bekavac (26). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Trenutačno pišem diplomski rad, imam viška vremena pa eto, zašto ne - rekla je Matea. Treća kandidatkinja Barbara Budić (25) rodom je iz Nove Gradiške ali je zbog studija preselila u Zagreb. Bavi se digitalnim marketingom, u slobodno vrijeme ne kuha i ne peče kolače, već ‘pohodi’ festivale. 

foto: Goran Stanzl/PIXSELLBarbara Budić (25)

- Najdraža jela su mi janjetina sa zeljem, sarma sa zeljem, zapravo sve sa zeljem. Zdrava prehrana kod mene ne dolazi u obzir - zaključila je simpatična Barbara, čija kuhinja uvijek blista jer, kaže, rijetko kad je koristi. 

Da ima dečka, Tina bi mu napravila lava cake jer želi da bude ‘vruć’ poput središnjeg dijela slastice. Voli fotografirati, crtati i pisati, a nikako ne voli jesti jetrica i tripice. Najdraži kolač joj je Pavlova torta iako je nikad nije sama radila.

Zagreb maraton | Autor: Matija Habljak/PIXSELLfoto: Matija Habljak/PIXSELL

Matea od sve tri kandidatkinje ima najviše kulinarskog iskustva, a počela je kao djevojčica kuhajući s majkom.

- Želim još malo poboljšati svoju vještinu pečenja kolača. Ipak je sad Božić pa ću se morati dokazivati i kod kuće - rekla je.

Zagreb maraton | Autor: Matija Habljak/PIXSELLfoto: Matija Habljak/PIXSELL

Kako će se tri relativno neiskusne dame snaći u božićnom izazovu pečenja kolača gledajte ponedjeljkom, četvrtkom i subotom na YouTube kanalu 24sata. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.