Špajza 08. lipnja 2018.

YUM Pastry Shop - slastice zbog kojih planiramo put u Šibenik

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Kada nam na nekoj od društvenih mreža iskoči fotografija iz slastičarnice Yum, baš svaki put dogodi se ista stvar. Obrišemo kuteve usana i poželimo se istog trenutka stvoriti u Šibeniku...

Nakon dugotrajnog scrollanja po Instagram profilu YUM pastry shopa, došli smo do zaključka - ovu priču želimo podijeliti s vama! YUM pastry shop, saznali smo, otvorili su pastry chefica Antonia Drezga i Aleksej Klarić i Šibeniku donijeli drugačiju vrstu slatkiša upakiranu u divne, tako fotogenične slastice.

 

 

Sasvim posebne breskvice, kolač na štapiću i mirror glaze torte samo su dio ponude ove šarmantne, tek nedavno otvorene slastičarnice u centru Šibenika.

Zanimljivo je spomenuti kako slastice u YUM slastičarnici nemaju imena već Antonia i Aleksej žele da ljudi sami, na temelju osobnog dojma, kreiraju ime za pojedini kolač. I dok uživate u fotogeničnim i, vjerujemo, finim slasticama, popiti možete i kavu pripremljenu prema izvornoj talijanskoj recepturi, a za sve one intolerantne na laktozu, tu je kava sa sojinim mlijekom. U ponudi su još i svježe cijeđeni sokovi i domaća vruća čokolada.

 

 

Osim slastica, sam prostor slastičarnice mjesto je koje naprosto oduševljava. Pastelne boje, cvijeće, pokoji sladak citat i u slastičarnici se stvara opuštena, pomalo bajkovita atmosfera u kakvoj bismo voljeli uživati i u centru Zagreba.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.