Špajza Zagreb Chill&Grill festival 27.4. - 1.5. / Bundek 24. travnja 2018.

Chill&Grill: Festival s najviše craft pivara

foto: Marko Lukunic/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Na Zagreb Chill&Grillu od 27.4. do 1.5. na Bundeku uz najslasniji roštilj očekuje vas i najveći izbor vrhunskih craft piva na jednom mjestu. Na festivalu možete isprobati piva 5thElement, Zmajsko, Varionica, Medvedgrad, Lepi Dečki Brewery, Garden Brewery i mnoga druga.

Zmajska pivovara i ove godine na Bundek dolazi sa svojim fenomenalnim proizvodima - Pale ale, Porter, Pozoj i Hoppy Wheat. "Na festival nosimo Međimursko, naš lager, a vrtjet ćemo vjerojatno Kaj-El i Kaj-Pu", otkrili su nam iz craft pivovare Međimurski Lepi Dečki.

 | Author: Zmajska pivovara foto: Zmajska pivovara

5thElement donosi dva noviteta, Foreign Extra Stout odležan 90 dana na čipsu francuskog hrasta pod nazivom VOODOO te najnovije pivo u liniji 5thELEMENT Bohemian pilsener, pod nazivom BONNER, a uz ta dva noviteta ponudit će i standarde 5thELEMENT linije ABA, IIPA, FES 4.2. i GERWEISS. Dođite na Chill&Grill i uživajte u sljubljivanju craft piva sa specijalitetima s roštilja.

 | Author: Damir Spehar/PIXSELL foto: Damir Spehar/PIXSELL

Osim klasika poput Gričke vještice i Zlatnog medvjeda, Pivnica Medvedgrad predstavit će i novo pivo - Novi val. Varionica pak, uz Pale ale, donosi i laganu i pitku Siesta Session IPA-u.

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić i Nescafé. Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.