Špajza 22. travnja 2019.

Zagrebački kafići u kojima će uživati i najmlađi

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovo su mjesta na kojima se roditelji mogu opustiti i uživati...

U proljeće procvjetaju i terase zagrebačkih kafića, osobito onih koji imaju i sadržaj za djecu. Za vas smo izdvojili mjesta na kojima se najmlađi neće dosađivati, a vi ćete moći bezbrižno popiti svoju kavu.

 

Možda vas zanima... Top 5 mjesta gdje morate popiti kavu Špajza

 

Caffe bar Domino 
Načuli smo da se u Dominu u Cvjetnom naselju čak i slave dječji rođendani. Ovo možda nije kafić u kojem ćete okinuti deset odličnih fotografija za Instagram, ali ćete moći pustiti vaše klince da trče po dvorištu i ljuljaju se. Za to vrijeme u hladu možete ispijati svoje piće, bez straha i nervoze.

Caffe bar Trocadero
Trocadero u Dalmatinskoj ulici kafić je u samom centru grada s ograđenim dvorištem i igralištem. Kad sunce zagrije, namažite mališane kremom za sunčanje i pustite ih da se druže s vršnjacima u pješčaniku, da se ljuljaju ili spuštaju toboganom. Činit će vam se da ste upali u dvorište dječjeg vrtića, a ne u kafić s dobrom kavom. 

 

 

Kim's Coffee
U Kim's Coffee u Petrovoj vaši najmlađi neće moći trčkarati, ali pažnju će im zaokupiti vedar i zanimljiv prostor i dobra ponuda. Šareni milkshakeovi, limunade, palačinke, i croissanti bit će im podjednako dragi kao i udobne stolice i fotelje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim's Coffee (@kims.coffee) on

 

Caffe bar Raspjevane Kokoši
U baru Raspjevane Kokoši podjednako ćete se zabaviti i vi i djeca. Povremene izložbe, kostimirane zabave i gomila ploča ključne su riječi koje će privući vas, dok će pažnju najmlađih zaokupiti društvene igre i slikovnice. Ovo će vas mjesto nastaviti iznenađivati pri svakom sljedećem susretu...

 

 

Caffe bar Dvorište
Caffe bar Dvorište gleda na prometnu Maksimirsku i ne čini se kao kids friendly kafić, sve dok ne zavirite u njihovo divno dvorište. Puno cvijeća, velika terasa, pokoja ljuljačka i izoliranost od gradske vreve ono su zbog čega ćete se tamo redovito vraćati sa svojim klincima.

 

 

NPU cafe 
NPU na zagrebačkim Šestinama mirno je, ugodno i lijepo uređeno mjesto na zagrebačkim Šestinama. Ovo iskustvo zaista odskače od tipičnog zagrebačkog ispijanja kava pa će odlazak biti poput malog obiteljskog izleta.

 

 

Cat Caffe
Ako imate osnovnoškolce, Cat caffe u Kušlanovoj je odličan izbor. U krilo bi vam mogla skočiti lijepo uhranjena maca i presti dok ispijate crvenu limunadu ili vruću čokoladu s browniejima i igrate društvene igre. Budući da zbog dobrobiti životinja imaju strog kućni red, ne preporučujemo da ondje vodite djecu vrtićke dobi. 

 

 

Potter

Ako ste generacija koja je odrasla na Harry Potteru i imate malu djecu, Potter u Sesvetskoj ulici pun je pogodak! Osim zanimljivog interijera, velike terase i dopre ponude, imaju i mali parkić s toboganom. Stariji pak klinci mogu uživati u čitanju knjiga J.K. Rowling, usput ispijajući svježe cijeđene sokove. 

 

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.