Špajza 23. veljače 2019.

Zanimljivi gastro naslovi u 2019. godini

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Izdvajamo pet kuharica koje će obilježiti prvu polovicu 2019. godine!

Donosimo vam kratak pregled pet potpuno različitih gastro naslova po kojima ćemo se sjećati prve polovice 2019. godine. Neke od njih ćemo zasigurno pridodati svojoj kolekciji, a dio bismo voljeli iz znatiželje prolistati i vidjeti o čemu je riječ.

 

1. Fruit: The Art of Pastry 

Dovoljno je napisati da  se iza pomalo napadnih žutih korica skriva 130 recepata za neke od najljepših slastica u povijesti. Pastry chef Cedric Grolet, prema najavi, otkrit će tajne deserata u obliku voća kojima je osvojio društvene mreže.

Datum objave je 19. ožujka, a cijena u pretprodaji je 50 dolara. Jedva čekamo!

 

 | Author: Amazon.com foto: Amazon.com

 

2. Mary Berry's Quick Cooking

Gastro diva Mary Berry u veljači će objaviti još jednu kuharicu, s čak 130 recepata iz istoimene BBC-jeve emisije. Priprema svih jela traje kraće od pola sata, bez obzira na to radi li se o brzim slanim zalogajima ili bogatim desertima.

Cijena nove kuharice u pretprodaji iznosi 80 dolara. 

 

 | Author: Amazon foto: Amazon

 

3. Martha Stewart's Grilling: 125+ Recipes for Gatherings Large and Small

Dugim naslovom Marthine nadolazeće kuharice zapravo je sve objašnjeno. Ako želite provesti proljeće i ljeto roštiljajući za obitelj i prijatelje, ovo će biti kvalitetan izvor inspiracije i savjeta.

Kuharica će biti objavljena krajem ožujka, a cijena izdanja s mekim koricama je 26 dolara.

 

 | Author: Amazon foto: Amazon

 

4. The Clean Plate: Eat, Reset, Heal

Gwyneth Paltrow ozbiljno je shvatila novu ulogu gastro influencerice i objavila svoju drugu kuharicu. Poznata glumica udružila se s brojnim stručnjacima kako bi svojim čitateljima, uz recepte, dala i mnoštvo dobrih savjeta.

Ovo nije naš prvi izbor, ali je kuharica dobila puno publiciteta i voljeli bismo vidjeti o čemu je riječ. Cijena izdanja s tvrdim koricama je 35 dolara.

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.