Špajza 25. listopada 2021.

Želimo isprobati novi Merci od bijele i tamne čokolade!

foto: twitter.com/globalfoodnews3
gastro postao gastro.24sata.hr
Merci je proširio svoju ponudu, a mi jedva čekamo isprobati novu selekciju omiljenih čokoladica

U slučaju da nekome želiš pokloniti slatki paket ili se jednostavno želiš počastiti novim čokoladnim okusima, na tržištu je odnedavno dostupno limitirano izdanje Merci čokolada - Merci Black & White selection. Ako se ne možeš odlučiti između bijele i tamne čokolade, s ovim Mercijem ne moraš brinuti!  U pakiranju se nalaze četiri različita okusa; krema od badema, hrskavi badem, čokoladni mousse te keksi i krema.


Na službenoj stranici pomno je opisan svaki od okusa, pa tako za čokoladicu s kremom od badema piše da je riječ o aromatičnoj tamnoj čokoladi sa zavodljivim nadjevom od mliječne kreme, pastom od badema i sitno nasjeckanim bademima. Sljedeća na redu je čokoladica o bijele čokolade koja je upotpunjena hrskavim komadićima badema. Pažnju nam je privukla i čokoladica naziva "Mousse au chocolat", a riječ je tamnoj, aromatičnoj čokoladi koja je upotpunjena s čokoladnom pjenicom. Posljednja čokoladica iz ove limitirane kolekcije nosi ime "Cookies & Cream", a radi se o bijeloj čokoladi s punjenjem od hrskavih keksića.

Moramo priznati da smo pomalo ogladnjeli čitajući ove opise, a ako i ti želiš isprobati nove Merci čokolade, dobra je vijest da ih možeš pronaći u svim većim supermarketima, po cijeni od 36.99 kuna. 

 

Možda vas zanima... Omiljene Ferrero slastice sada dolaze u obliku čokolade Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.