Špajza 23. rujna 2021.

Omiljene Ferrero slastice sada dolaze u obliku čokolade

foto: Ferrero
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon sladoleda, Ferrero je predstavio čokolade s okusom poznatih Rocher i Raffaello kuglica

Ferrero Rocher i Raffaello su dvije slastice koje gotovo svi obožavaju, ali nekako ih uvijek jedemo samo u posebnim prilikama ili kada se želimo počastiti. Ove ukusne kuglice koje svi prepoznajemo bile su zaštitni znak Ferrera, no sada, po prvi puta, dolaze u obliku čokolade, prenosi Kult Plave Kamenice.
 

 | Author: Ferrero Ferrero čokolada imat će karakteristične kupole na površini pločice foto: Ferrero
 

Ferrero je započeo proizvodnju Rocher kuglica još 1982. i Raffaello kuglica 1990. godine s ciljem da široj publici donesu kvalitetne slastičarske proizvode koji su se do tada posluživali smo u slastičarnicama. Danas su spoj čokolade i lješnjaka te bijele čokolade i kokosa postali njihov zaštitni znak. 

Ferrero čokolade dolaze u sedam okusa, zapakirane u 90 g čistog užitka. Klasični oblik pločice na površini će biti ukrašen karakterističnim polovicama kuglica izrađenim od čokolade dok će biti punjene raznim kremastim punjenjima. Osim klasične tamne, mliječne i bijele čokolade, u ponudi će imati čokolade s lješnjakom, karamelom, ali i kokosom te ananasom.

 | Author: Ferrero Čokolada će biti dostupna u sedam okusa foto: Ferrero

Ovo nije prvi put da nas je Ferrero obradovao slasticama u drugačijem obliku. Početkom godine imali smo priliku probati Ferrero Rocher i Raffaello sladolede dok će jesensku sezonu obilježiti čokolade koje će diljem Europe biti dostupne već od listopada, a u ostatku svijeta od iduće godine. Jedva čekamo isprobati Ferrero čokolade i vidjeti jesu li dostojan nasljednik legendarnih kuglica. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.