Špajza 01. svibnja 2020.

Zoran Delić donosi recept za fantastičan prvomajski ručak

foto: Filip Kos/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Podravkin chef Zoran Delić, u ekskluzivnom cooking show pripremio je posve drugačiji ručak s tradicionalnim prvomajskim namirnicama – grahom i kobasicama

Nacionalni je Chill&Grill dan, a s obzirom na uvjete u kojima živimo preporuka je da ostanete svi doma, izađete na svoj balkon, terasu ili dvorište i grillate kao i svih godina do sad. Mi vam u ekskluzivnom videu donosimo sve što vam treba za potpuno drugačije gastro iskustvo.

Pogledajte video, pripremite grill tavu ili očistite roštilj i spremite sjajan prvomajski ručak prema receptu chefa Zorana Delića. Delić je uspio u brzom obroku s roštilja kombinirati namirnice grah i kobasice s povrćem i tacosima čime je tradicionalnim prvomajskim namirnicama dao posve novo iskustvo.

Pogledajte kako se odlično snalaze u potpuno drugačijem receptu od onog na kojeg ste inače navikli, i prema receptu Podravkinog chefa razveselite svoju obitelj s nečim što do sada sigurno nikada nisu probali i po čemu će pamtiti prvomajski roštilj u doba epidemije. 

Sjajan program pratite kroz digitalne platforme 24sata

Ovogodišnji Chill&Grill se pobrinuo da kroz online platforme 24sata u vaš dom donese pregršt zabavnog sadržaja. U 12 sati starta veliki Nacionalni Chill&Grill nagradni natječaj koji će trajati sve do 8. 5. i u kojem dijelimo brojne nagrade – čak 50 paketa ukupne vrijednosti 25 000 kuna. Svaki paket vrijedan je 500 kuna, a u njemu će se naći Podravkini chill&grill začini za roštilj, Karlovačko pivo, KTC kupon za kupnju svježeg voća i povrća za grill i Ravlić kupon u vrijednosti 100 kuna za kupnju svježeg i sočnog mesa.

Sve što trebate je biti kreativni i poslati nam fotku svog roštilja. Oni najkreativniji osvajaju veliki poklon paket vrhunskih proizvoda koji vam trebaju za roštiljanje. Stoga #ostanidoma, fotkaj svoj roštilj i pošaljite nam sliku, a mi ćemo vas darivati vrijednim ChillGrill paketima kako bismo vas pripremili za sezonu roštilja. I ne zaboravite, natječaj traje samo do 8.5, a pokloni su uistinu fantastični.

U 14.30 budite spremni za live svirku koju će održati jedan od najboljih hrvatskih Dj-eva, DJ Jurki koji će unijeti zabavu u domove diljem Hrvatske.

 

Možda vas zanima... Odlične rolice od piletine i špeka s grah salatom Recepti

 

Chill&Grill traje sve do 31.5

U kasnijim popodnevnim satima danas na digitalnim platformama 24sata moći ćete vidjeti kako su građani roštiljali diljem Hrvatske. A da bi sve na Nacionalni Chill&Grill dan proteklo kako treba pozivamo sve još jednom na odgovornost -  #ostanidoma, grilaj i čilaj na svom balkonu, terasi i dvorištu, pripremili smo ti sjajan sadržaja da ti današnji dan prođe baš onako kako si zamislio, uz puno zabave, dobre klope i svirke.

Sve detalje pratite na Facebook stranici 24sata te chillgrill.hr službenoj web stranici.

 

Možda vas zanima... Hrskavi prutići od palente idealan su prilog s grilla Špajza

 

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.