04. rujna 2016.

Uz pomoć ovih trikova ispecite savršeno hrskavu kokoš

Kokoš
1/2
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pečena kokoš učestalo je vikend obiteljsko jelo, a kako postići jednako pečeno i hrskavo meso, saznajte u videu

Prilkom pečenja kokoši, nerijetko se dogodi da pileća prsa budu prepečena, a krilca i batci upravo suprotno. Kako biste postigli savršeno pečenu kokoš u videu pogledajte korak po korak za uspješno pečenje. Za početak okrenite kokoš na prsa i škarama zarežite leđa, izvadite kost s leđa, a za omekšavanje kokoši, okrenite je prsima prema vama, uzmite noge i okrenite prema van. Rukama pritisnite kost na pilećim prsima i spljoštite je, na ovaj način svi dijelovi mesa bit će jednako pečeni.

Inspirirajte se našim receptima:

Neka nova i još ukusnija piletina

Ovo je najbolji recept za piletinu ikad

Kokoš tabaka

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.