Poule de Bresse Fantastičan francuski specijalitet! Povijest Poule de Bresse je impozantna. Prvi puta se u pisanom dokumentu spominje još 12. studenog 1591. godine kad je … Špajza
Gastro.hr Uz pomoć ovih trikova ispecite savršeno hrskavu kokoš Pečena kokoš učestalo je vikend obiteljsko jelo, a kako postići jednako pečeno i hrskavo meso, saznajte u videu
jelo od mesa Kokoš u pikantnom piri-piri umaku Meso kokoši i pijetla ili kopuna, oduvijek je bilo posebno cijenjeno, a s vremenom i globalnim uzgojem pilića - potisnu… Recepti
jelo od mesa Kokoš nadjevena rižom i gljivama Još jedna od ideja kako napraviti malo drugačije jelo. Pa ako već imate dobru staru koku... Recepti
Gastro.hr Slažete li se s nama? Ovo je najbolji recept za piletinu ikad Super jednostavan, a provjeren recept za pečenje kokoši - samo za vaše oči!
Gastro.hr Pijetao, kokoš, biserka... sve o peradi od a do ž! Perad se može spremati na bezbroj načina. Od nje se mogu spravljati razna jela, počevši od finih juha i predjela, pa sv…
juha Povratak korijenima: Domaća kokošja juha Obrok za dušu i tijelo, ono na čemu nas je većina odrasla... Recepti
ostalo Fini muffini za dobro jutro! Baš su fini, ti muffini! Eto jednog prijedloga za bolji početak dana.... Recepti
Gastro.hr Kako do savršeno hrskave piletine? Chef Marijo Čepek otkrio nam je male tajne pripreme savršene domaće piletine koju poslužuje u zagrebačkom restoranu Vin…
Gastro.hr Pečeno pile s povrćem Savršeni izbor za ručak vikendom, pripremite pile i pustite pećnicu da odradi ostatak posla Recepti