29. travnja 2016.

Slažete li se s nama? Ovo je najbolji recept za piletinu ikad

Kokoš
1/2
foto: Youtube/Martha Stewart
gastro postao gastro.24sata.hr
Super jednostavan, a provjeren recept za pečenje kokoši - samo za vaše oči!

Popsugar Food testirao je pečenje kokoši prema receptu poznatih chefova. Izuzetno jednostavno, samo uz veću dozu strpljenja, dobit ćete sočno i meko pileće meso.

Kokoš prvo posolite i ostavite u hladnjaku 1 do 3 sata.

Otprilike 10 minuta zapecite kokoš na naglo u pećnici, a potom smanjite temperaturu i pečete oko 25 minuta.

Ključ je u dužem pečenju na laganoj temperaturi - uvjerite se sami u rezultat u videu

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.