Gastro.hr
Pronađeno 9 rezultata za autora „Gablec Beg”
Drugačija pizza
Na gablecu sa: 2. Marin Vanjak, pizzeria O'Hara
U prvom intervjuu našeg gastro kolumnista Gablec Bega, gost je Marin Vanjak, spiritus movens hrvatske pizza scene, ili …
Gastro.hr
Na gablecu sa: 1. Chef Milleniuma Raffaele Sergio Figliola
Dana 15. travnja 2016. slastičarnica Millenium je nakon četvrtog u nizu preuređenja i dizanja letvice u svom poslovanju…
Gastro.hr
Bistro 75 otvorio novu podružnicu!
U Preradovićevoj ulici, na kućnom broju 34, iznikao je drugi po redu, novi, veći i bolji - Bistro 75!
Gastro.hr
Šest talijanskih specijaliteta uz šest istarskih vina!
Četrdesetak ljubitelja hrane i vina okupilo se u trattoriji Luna Rossa na radionici Piati tradizionali italiani e vini …
Gastro.hr
Potkova: Marenda nakon koje ćete stvarno biti sretniji
Imaju li srećonoše “čarobnu moć”? Jedno američko istraživanje pokazuje da imaju, ali samo pod uvjetom da se u njih vjer…
Gastro.hr
Amatriciana - recept i priča o jednom divnom talijanskom specijalitetu
Naš novopečeni kolumnist Gablec Beg velikodušno nam, uz svoju priču o zanimljivom talijanskom jelu, nudi i brižno čuvan…
Gastro.hr
Gablec Beg savjetuje: Luna Rossa / Trattoria Italiana
Na svjetskoj gastronomskoj sceni postoji nekoliko pojava koje nalazimo u svakom kutku planeta, kaže naš kolumnist Gable…
Gastro.hr