Osnove... Danas stvaramo: Tajne čokoladnog moussea Mousse na francuskom znači pjena. Riječ je o desertu koji se najčešće priprema s čokoladom, a čija je najvažnija karakt… Špajza
Gastro.hr Divne slastice s neodoljivim malinama Neki izbjegavaju maline zbog kiselkastog okusa kojeg imaju premda su niskokalorična riznica korisnih sastojaka. Plod ma…
Gastro.hr Cannelloni sa čokoladom i kestenima Predstavljamo vam još jednu poslasticu koja dolazi iz kuhinje trostruke prvakinje Hrvatske u slastičarstvu Mirjane Špol…
Gastro.hr Čokolada sa želeom i sladoledom od mente U slastičarni zagrebačkog hotela Esplanade nikada ne prestaje potraga za savršenim desertom i idealnom kombinacijom te …
Gastro.hr Mousse od bijele čokolade Chefica Mirjana Špoljar, iz zagrebačkog hotela Esplanade, podijelila je s nama recept za mousse od bijele čokolade i že…
Gastro.hr Čokoladna kugla punjena kremom Čokoladnu kuglu Mirjana Špoljar punila je kremom od Baileys likera i prelila umakom od likera s dodatkom slatkog vrhnja…
Gastro.hr Kako napraviti praline? Mnogi će se složiti s nama kada kažemo da su čokoladne praline savršeno slatka i zavodljiva delikatesa kojoj je teško o…
Gastro.hr Tri deserta, jedna senzacija U hotelu Esplanade posjetili smo Mirjanu Špoljar, glavnu i odgovornu za sve divne slastice koje možete kušati u luksuzn…