Jogurt koristim najviše ljeti, kad na suncu izgorim,da kožu potpuno obnovim!On mi najbolje kožu hladi,malo me pomladi,a i jela mi zasladi!U ljetnoj salati,juhi,umacima,žgancima,u slasticama,uz burek ili sam, bez njega je teško započeti dan!Odličan je za početak dana,jogurt je najzdravija hrana!
Pošto imam problema sa želucom, koristim probiotike i grčki jogurt koji je savršeeenog okusa. Naravno, nalazi svoje mjesto i u kuhanju. Koristim ga kako bih zalječila svoje opekline od sunca koje su neizbježne na moru, te si doma slažem maskice ... prikaži još! za lice od kojih je moja koža svježa i blistava
Jogurt koristim kao napitak jer mlijeko nema te zdrave bakterije koje su dobre za probavni sustav.Volim tekući i črsti jogurt a ove sam godine "otkrila" i jogurt na grčki način.Volim ga koristiti kao samostalno jelo ili uz palentu,te kao dodatak kolačima.
Jogurt je božanstveni napitak i pruža mi neizmjeran užitak!Ujutro uz žitarice ili pahuljice, a ponekad i u maski za lice,a odličan je i sam za reguliranje stolice!U juhi,umacima,salatama,kolačima,sladoledu,uz pitu ili burek,jogurt je sa mnom uvijek!Uz njega ljepše prođe dan i ... prikaži još! lakše utonem u san!
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)