Nekad sam bila "vjenčana" sa običnim bijelim jogurtima. Najviše sam preferirala kefir i kiselo mlijeko uz krumpiraču, burek, ćevape, tost, pohani kruh, crni kruh.. Sad smo kao malo poveli kampanju za zdravije hranjenje pa umjesto slatkog jedemo voćne jogurte - ... prikaži još!- i sad smo ovisni.
U jogurt uvijek stavim neke zacine poput vlasca, origana i sl..i sluzi nam kao mali prilog uz jelo.. i osim toga dobro dodje kao ukusni medjuobrok bio vocni ili obicni.. :)
Jogurt koristimo svakodnevno. Koristimo ga kao napitak,kao dodatak jelima,uz palentu,pahuljice te kao osnovni sastojak za pripremu mojih fritulica i slastica(krema sa želatinom)te sladoleda(sa miks.voćem). Kozmetičko sredstvo peeling(sa šećerom),maska za lice(sa medom).
Jogurt, to čudo od hrane, Za cijelu je obitelj i on nema mane Volimo ga piti, doručka bez njega nema U kolače ga stavljam, a i palenta kad se sprema. Uz žitarice ide svake i porcije su uvijek veće, ali ... prikaži još!, ali najbolje on hladi kad nas sunce opeće:)
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)