S godinama se sve više priklanjam zdravijem i kvalitetnijem načinom ishrane. Od prije par godina jogurt je postao neizostavan dio mog dana, u biti ga najviše volim popiti uz doručak. Koristim ga takodjer u salatama, umacima, u varivima. U svakom ... prikaži još! slučaju u frižideru ga uvijek imam...
Prava sam ovisnica o Dukatos jogurtu! Bademi i pistacije, jagoda ili naranča, svi su odlični. Jednom moram probati koliko ih mogu pojesti!
U ljetnim mjesecima moja osjetljiva koža lako izgori. Tada jogurt postaje prava zvijezda i superheroj! Malo jogurta završi na kritičnim izgorjelim mjestima, najčešće ramenima. I dok se hladim prekrivena jogurtom, ostatak laganini pijuckam, pa tako spojim ugodno s korisnim :D
Najviše jogurt volim navečer pred spavanje i sa šnitom kruha ,nema mi boljeg, mljac ,a ovi novi jogurti nema boljih.
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)