Jogut u mnogočemu koristim, ali ga najradije samog slistim. Dobar je u žitaricama, s burekom ili u ljetnoj salati, jogurt je zdrav i snagu mi vrati. Volim jogurt i jedem ga često, u hladnjaku ima počasno mjesto.
Jedem talijanski tip jogurta s ukrajinskom poslasticom Syrniki.Jaja,brašno, šećer,vanilin šećer i svježi sir se umješaju i oblikuju u male palačinke koje se par minuta peku.Gotove Syrnike na tanjur i preko njih talijanski tip jogurta.Možda da razmislite o ulasku na to ... prikaži još! tržište s tom strategijom?
Jogurt mi je najdraži u kombinaciji s žitaricama i svježim voćem za doručak, a često ga koristim u umacima umjesto vrhnja, npr ako treba brzo napraviti obrok, pripremim meso na naglo s umakom od jogurta i senfa . Sa salatom ... prikaži još!m mi je odličan, a super ide i sa suhim kolačima. Po meni, jogurt ide uz sve!
Najdraži mi je preko ljeta, kada postanem suncu meta. Izgorim baš jako, niti sama ne znam kako i bez jogurta ne bude niti malo lako. Namažem se cijela, svijetlim u mraku tako bijela. Bez njega ne bih preživjela tu bol, ... prikaži još! kao da me netko stavi u rol. On izvuče vrućinu, fino hladi i nježno po koži gladi
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)