Jogurt najčešće koristim kao jedan od nezamijenjivih sastojaka za izradu kukuruznog kruha, pri pripremi prhkog tijesta, cheesecake-a, štrudle sa višnjama i grizom, ali i za najjednostavnije ,,priloge,, poput dressinga za salate, ili pak za doručak uz corn flakes pahuljice.
Moji dečki nisu ljubitelji mlijeka, ali zato jogurt mora biti uvijek u frižideru. Svaki doručak, bilo uz neki sendvič ili u nekim žitaricama, jednostavno svaki doručak počinje s jogurtom. Jogurt koristim za razne umake, kolače, a nerijetko je bio u ... prikaži još! ljetnim mjesecima melem na našoj izgorenoj koži.
Jogurt je za mene najbolji napitak koji mi pruža božanski užitak!Koristim ga svakodnevno i u raznim kombinacijama;obavezno za doručak sa žitaricama;pomiješam ga s nekim voćem (banana ili neko bobičasto),i većinom zobene pahuljice.Ponekad ga koristim u voćnoj salati kao preljev.
Osim što ga volimo jesti koristim ga i za masnu kožu lica.Jogurt pomiješan sa morskom solju. Morsku so je potrebno ostaviti u jogurtu sve dok se ne istopi, a onda je komadićem gaze utapkati na lice. Ostaje na licu desetak ... prikaži još! minuta, ispere se toplom vodom.
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)