21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tatatomo 08:28 24. Studeni 2014.

Jogurt najčešće koristim kao jedan od nezamijenjivih sastojaka za izradu kukuruznog kruha, pri pripremi prhkog tijesta, cheesecake-a, štrudle sa višnjama i grizom, ali i za najjednostavnije ,,priloge,, poput dressinga za salate, ili pak za doručak uz corn flakes pahuljice.

• Ikva 08:15 24. Studeni 2014.

Moji dečki nisu ljubitelji mlijeka, ali zato jogurt mora biti uvijek u frižideru. Svaki doručak, bilo uz neki sendvič ili u nekim žitaricama, jednostavno svaki doručak počinje s jogurtom. Jogurt koristim za razne umake, kolače, a nerijetko je bio u ... prikaži još! ljetnim mjesecima melem na našoj izgorenoj koži.

• teaa 19:56 26. Studeni 2014.

Jogurt je za mene najbolji napitak koji mi pruža božanski užitak!Koristim ga svakodnevno i u raznim kombinacijama;obavezno za doručak sa žitaricama;pomiješam ga s nekim voćem (banana ili neko bobičasto),i većinom zobene pahuljice.Ponekad ga koristim u voćnoj salati kao preljev.

• Jelena190 17:14 26. Studeni 2014.

Osim što ga volimo jesti koristim ga i za masnu kožu lica.Jogurt pomiješan sa morskom solju. Morsku so je potrebno ostaviti u jogurtu sve dok se ne istopi, a onda je komadićem gaze utapkati na lice. Ostaje na licu desetak ... prikaži još! minuta, ispere se toplom vodom.

• ivana.h 23:01 03. Prosinac 2014.

volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.