Ja jednostavno obožavam jogurt...Obavezno jedan ujutro da preživim dan,a navečer da lakše utonem u san! ;) Ali koliko god ga volim jesti,nikad mi ne paše bolje i nikad ga ne volim više nego u kombinaciji s burekom nakon izlaska!! :) ... prikaži još!) Oni koji izlaze znati će o čemu pričam!! :)
SVAKO JUTRO NATAŠTE ŽLIČICA KOKOSA I JEDAN JOGURT,ODLIČNA REGULACIJA NASNOĆE KRVNIH ŽILA,PROVJERENO I KORISTIM SVAKI DAN
Žicu sjemenki sezama, žlicu sjemenki lana, sjemenki suncokreta,sjemenki bundeve,te malo cimeta samljeti u mlinu za kavu i to pomješati sa jugurtom.Konzumirati ujutro na tašte.Odlična kombinacija za suzbijanje štetnih masnoča u organizmu i regulacija šečera u krvi.
U ove hladne zimske dane najbolje je koristiti jogurt sa bijelim lukom za jačanje organizma . U pola litre jogurta stavite tri režnja bijelog luka neka odstoji najmanje jedan sat, a najbolje preko noći i onda to popijte. Zdravlje je zagarantirano.
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)