Obavezna namirnica koja mora biti u hladnjaku. Ujutro uz zobene pahuljice ili cornflakes. Koristim ga u pripremama raznih slastica, pita, slatkih ili slanih umaka, kao dodatak hladnim salatama od tjestenine i povrća, za mariniranje piletine ( meso bude super sočno).
Jogurt obožavam. To je moje savršeno jelo, omiljeno kad god neznam što bi jela uzmem jogurt i kombiniram. Ujutro ga jedem uz zobene pahuljice i voće, za ručak ga dodam u varivo ili umak, za užinu ga jedem samog ili ... prikaži još! uz dodatak dvopeka. Bilo da je obični ili voćni jednostavno ga obožavam <3
Obožavam tu divnu, nježnu strukturu jogurta,njegov osvježavajući okus. Dodajem u biskvite,kreme,bazlamače,vafle,mafine, slatke sirnice,slane bureke.Kombiniram ga sa voćem i medom,žitaricama i pahuljicama.Kad mi je potrebno osvježenje i nešto lagano,jednostavno se nagradim jednim jogurtom.
Jogurt jedem s pahuljicama, medom i voćem. Koristim uz roštilj umak od jogurta, česnjaka, krastavaca i mente. Umak od jogurta koristim i za sendviće i pohane tikvice. Neizostavan je uz burek. Super je za pripremu kolača od limuna i čokolade. ... prikaži još! Maska za lice na bazi jogurta je odlično za njegu lica.
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)