21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • strasilo 14:03 25. Studeni 2014.

Možda zvuči uobičajeno, ali jednostavno nema boljeg doručka od hrenovki i kuhanih jaja i obilnom količinom tekućeg jogurta... to je valjda ostalo iz djetinjstva, ali to je taaako dobro . :)

• monstrum 12:37 25. Studeni 2014.

Jogurtom započinjem svaki dan, Da mi bude lijep kao san. Običan ili light, nebitno je sad, Bitno da je jogurt jer ga volim baš. Voćni jogurti moj su favorit, A ananas i mango baš su mi hit. Kolači i pite ... prikaži još! i pite nezamislivi su bez njih, A i umak za pečenje uz njih je baš fin.

• shedreams 10:30 25. Studeni 2014.

Najčešće ga pijem uz neko pecivo za vrijeme užine na poslu. Volim ga stavljati i u neka jela u koja idu vrhnja, koja su mi prekisela, poput musake. I neću zaboraviti na još jednu situaciju kada je jogurt jako dobro ... prikaži još! došao, i to ne za jelo, nego za opekotine od sunca na prijateljevim leđima :)

• ljubica2 09:53 25. Studeni 2014.

Na tronu nam sjedi jogurt koji je neizostavni pratilac svakog bureka. Slijede ga jogurt s muslima, jogurt kao dodatak salatama, a torta s jogurtom je desert kojeg najviše volimo.!

• ivana.h 23:01 03. Prosinac 2014.

volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.