Možda zvuči uobičajeno, ali jednostavno nema boljeg doručka od hrenovki i kuhanih jaja i obilnom količinom tekućeg jogurta... to je valjda ostalo iz djetinjstva, ali to je taaako dobro . :)
Jogurtom započinjem svaki dan, Da mi bude lijep kao san. Običan ili light, nebitno je sad, Bitno da je jogurt jer ga volim baš. Voćni jogurti moj su favorit, A ananas i mango baš su mi hit. Kolači i pite ... prikaži još! i pite nezamislivi su bez njih, A i umak za pečenje uz njih je baš fin.
Najčešće ga pijem uz neko pecivo za vrijeme užine na poslu. Volim ga stavljati i u neka jela u koja idu vrhnja, koja su mi prekisela, poput musake. I neću zaboraviti na još jednu situaciju kada je jogurt jako dobro ... prikaži još! došao, i to ne za jelo, nego za opekotine od sunca na prijateljevim leđima :)
Na tronu nam sjedi jogurt koji je neizostavni pratilac svakog bureka. Slijede ga jogurt s muslima, jogurt kao dodatak salatama, a torta s jogurtom je desert kojeg najviše volimo.!
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)