Jogurt zaista koristim u svemu od raznih umaka, lažnog bureka, juha, salata i naravno sam. On je nezaobilazan stanovnik mog hladnjaka.
Jogurt je odličan za doručak uz sendvič, za ručak ga koristim kao umak piletini, za večeru sam jer ne deblja. Ali jogurt ima i jednu provjerenu funkciju izvan kuhinje - odličan je za namazati leđa nakon što se izgori na ... prikaži još! suncu jer hladi i izvlači opekline.
Mmmm, jogurt...moja omiljena namirnica...koristim ga na mnoge načine, a najčešće zajedno sa zobenim pahuljicama i orašastim plodovima...mljac...Grčki jogurt mi najbolji na svijetu, za salate, uz jaja, umjesto vrhnja, pravi sam ovisnik...ovisnk o Dukat grčkom jogurtu:):)
Jogurt obožavam!Koristim ga za razne hladne salate,stavim ga u francusku salatu umjesto pola majoneze.Puno je lakša i ukusnija.Najdraže mi ga je koristit u muffinsima od čokolade.Jogurt je u njima najvažniji i tajni sastojak.Dakle slano ,slatko nije bitno jer ako ide ... prikaži još! jogurt znam da je fino!!!
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)