21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikolina3 18:19 25. Studeni 2014.

Jogurt zaista koristim u svemu od raznih umaka, lažnog bureka, juha, salata i naravno sam. On je nezaobilazan stanovnik mog hladnjaka.

• grancica 15:15 25. Studeni 2014.

Jogurt je odličan za doručak uz sendvič, za ručak ga koristim kao umak piletini, za večeru sam jer ne deblja. Ali jogurt ima i jednu provjerenu funkciju izvan kuhinje - odličan je za namazati leđa nakon što se izgori na ... prikaži još! suncu jer hladi i izvlači opekline.

• sbrigitta 14:13 25. Studeni 2014.

Mmmm, jogurt...moja omiljena namirnica...koristim ga na mnoge načine, a najčešće zajedno sa zobenim pahuljicama i orašastim plodovima...mljac...Grčki jogurt mi najbolji na svijetu, za salate, uz jaja, umjesto vrhnja, pravi sam ovisnik...ovisnk o Dukat grčkom jogurtu:):)

• vannak 13:17 25. Studeni 2014.

Jogurt obožavam!Koristim ga za razne hladne salate,stavim ga u francusku salatu umjesto pola majoneze.Puno je lakša i ukusnija.Najdraže mi ga je koristit u muffinsima od čokolade.Jogurt je u njima najvažniji i tajni sastojak.Dakle slano ,slatko nije bitno jer ako ide ... prikaži još! jogurt znam da je fino!!!

• ivana.h 23:01 03. Prosinac 2014.

volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.