Jogurt se doslovno uvijek nalazi u našem hladnjaku.Ljeti ga pijemo svaki dan.Odličan je za opekline nastale na jakom slavonskom suncu.Neizostavan je i uz burek.Nema bureka bez jogurta.Nedavno je bila domaća večera:pečena slanina, krumpir u pećnici i čaša jogurta.Gdje ćeš bolje!
moj mali sin obožava voćni jogurt,ja volim obični za kolače i mazanje ramena jer izgorim svako ljeto,ovi novi grčki jogurti su prefini
Volim jogurt, joj što volim jogurt :) Za doručak ga fino papam svaki dan skoro. Brusnice stavim u čašu i popunim dvije trećine čaše punomasnim jogurtom. Jedan red müslija, malo meda po vrhu i doručak je spreman. Također - burek ... prikaži još!k i jogurt :) Savršena kombinacija.
Najčešće ga koristim u kolačima, ali i u salati od piletine. Super je ako želim napraviti neko jelo koje nije previše komplicirano.Uz doručak pijem kao napitak . Dobar mi je i kao dresing za salate. Ma čuda možeš napraviti sa ... prikaži još! jogurtom. Nema gdje ga ne možeš dodati i tako poboljšati svaku hranu !
Volim jogurt općenito,za doručak s corn flakesom je odličan.Koristim ga i za kolače,ima jedan super recept Jogurt kocke,odličan je za ljeto,osvježavajući u vruće ljetne dane. Čak je odličan za izgorjelu kožu na suncu,kad ga se premaže odmah se preporodite.Isprobano.