21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zora 21:21 24. Studeni 2014.

Jogurt koristim kao preljev po krumpiru kuhanom ili punjenim palačinka. Koristim ga i za pravljenje umaka koje poslužujem uz meso. Paše uz slano i slatko i uvijek ga imam u frižideru.

• grasevina9 08:04 25. Studeni 2014.

U životu mi se dogodio preokret zbog zdravlja i bio sam prisiljen promijeniti ishranu. Jogurt mi je jako pomogao i koristim ga gotovo u svim jelima. Najviše mi odgovaraju juhe i umaci s jogurtom. Omiljeno jelo - juha od muškatne tikve sa jogurtom.

• dadoitea 08:02 25. Studeni 2014.

Kada ste u godinama odgovara vam lakša hrana, a jogurt ju doista lagan i fin. Koristim ga često u varivima, umacima, salatama, juhama. Svaki dan popijem dva jogurta i osjećam se savršeno. Osvježava me i daje mi snagu i u ovim godinama.

• doroteica53 07:59 25. Studeni 2014.

Jogurt koristim često. Otkako mi se suprug razbolio vrhnje sam zamijenila jogurtom i moja obitelj je oduševljena. Pire krumpir, fino varivo od mahuna, špinat, juha od muškatne tikve, ljetna osvježavajuća salata od krastavaca... Turski, grčki, talijanski... Svi su "mrak"

• Izi73 07:57 25. Studeni 2014.

Jogurt puno pijem a i koristim ga u raznim umacima, kolačima(daje im sočnost) i kao prilog u koji dodam neku začinsku travu zavisi uz što mi ide.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.