Obožavam jogurt, pijem ga prije posla, umjesto kave. Ponekad i na poslu, savršeno mi odgovara uz burek. Koristim ga često i u kuhinji, a najviše ga volim u našoj tradicionalnoj Međimurskoj zlevanki. Jednostavno ne mogu zamislit dan bez jogurta pa ... prikaži još! je on jedino što je baš uvijek u našem frižideru.
Rado ga pijem uz polesnjak,ljeti se rashlađujem njime,služi za saniranje žarko crvene kože nakon neumjerenog izlaganja Suncu;uz med i jogurt čini masku kojom hranim kožu lica,miješam ga ujutro u pahuljice i u smootie.Obožavam čili i začinjenu hranu,a jogurtom „gasim“ vatru.
Jogurt koristim kao zdravu alternativu vrhnju u pripremi pire krumpira i raznih toplih i hladnih umaka. Također, nezamjenjiv je u domaćem tijestu za pizzu i kiflice, u smoothyjima i žitaricama za doručak. Volim jogurt <3
Koristim ga u pripremi kiflica sto moji ukućani obožavaju. Jedem ga i za doručak uz voce i orahe i to su trenutci u kojima istinski uživam! Budući da imam osjetljivu kozu, jogurt koristim i kao masku za lice kad imam ... prikaži još! problema sa iritacijama i crvenilom jer u trenutku smiri i nahrani moju kozu. :)
Kad jedemo pizzu onda uvijek stavimo jogurt po njoj,obavezno uz palentu,koristim ga za kolače u kombinaciji sa sirom..a najbolja stvar je i ta što kad se onako ljeti na +40 opečete pod suncem,pa dođete kući pa hladnim jogurtom se premažete,ma ... prikaži još! nema bolje pomoći,svi jauci nestaju :D (Y)