21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jaga11 16:00 24. Studeni 2014.

Tekući jogurt mi najbolje paše uz slanac i kad jedemo burek s mesom. Slađe varijante volim pojesti za desert.

• andrea_24 15:13 24. Studeni 2014.

Jogurt je obavezan dodatak mojoj kuhinji,suprug i ja ga obožavamo u svim kombinacijama,od tekućeg do kremastog. Često je upravo on uz neko pecivo naš doručak,slatkastu verziju koristim u desertima,a grčki tip jogurta u mnogim umacima i kao dodatak jelima :)

• maljevacdjurdja 14:12 24. Studeni 2014.

Jogurt na licu,jogurt na kruhu, U varivo ga stavim i svaku povrtnu juhu. U umacima jogurt ide uz sve i jedan začin, Slasticama se sljubljuje na milion jedan način. Jogurt se stavlja u salatu hladnu svaku, I obavezno u torbu ... prikaži još!torbu za užinu jednom dječaku. Alfa je i omega,nema gdje ga nema!

• iskra000 13:22 24. Studeni 2014.

jogurt konzumiram svako jutro na tašte i pomiješam ga s malo pahuljica muslia i malo sjemenki lana. zdrav ukusan zajutrak!

• sbotica 12:36 24. Studeni 2014.

koristim ga svakodnevno, a najviše preko ljeta za salatu od svježih krastavaca s bosiljkom, koprom i češnjakom.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.