21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • FIGICA 23:13 23. Studeni 2014.

Paše mi jako jutro nakon ˝lumpovanja i cuganja˝ . Inače mi je super kombinacija mortadela,kruh i jogurt.Volim ga dodati u varivo.Volim ga smiksati sa domaćim jagodama.Fino mi je i sa corn flakesom.Moj sinčić ga obožava samo ovako i nadrobit komadiće kruha unutra :)

• Bug88 21:34 23. Studeni 2014.

Uf jogurt koristim svakodnevno, moje jutarnje žitarice ili shoothie ne prolaze bez njega. Omiljen bazni recept za muffine ne ide bez jogurta :) Ali najviše ga volim dodati u omiljeni pileći paprikaš :D

• bobby-j 21:33 23. Studeni 2014.

jogurt je uz doručak jedini mu par-u raznim umacima unosi svoj čar, jogurt žena koristi za svoje tajne "maske",meni je pak najbolji--uz špek, salamu "s daske". klinci uvijek polude kada jogurta.zato nam na litre uvijek krasi topli dom a mogu ... prikaži još! ga u 5 ujutro popit, kao žedan slon :)

• Good food 18:50 23. Studeni 2014.

Ovo je klasična priča-izgorim kao rak na plaži,pa trk doma i jogurtom se maži . Za sve one koji ne znaju jogurt je dobar i za pomlađivanje-maska od meda i njega,i zubu vremena ti se lice zagarantirano ne da ! ... prikaži još! Jednom sam se jogurtom riješila i mrava,ali ne preporučujem zbog nastalog smrada:)

• Tamia 17:52 23. Studeni 2014.

Doručak kreće uz jogurt i jaje, ujutro mi snagu daje. Koristim ga i u salati tokom ljeta, također i kada za ručak je palenta. Burek i jogurt idu kao san,pijem ga i za lakši san. Uz paštetu baš mi paše, ... prikaži još! popijem barem dvije pune čaše. Rijetko kada u hladnjaku ga nemam,odmah se tada u kupovinu spremam.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.