Poštovani,,, jogurt najčesće kupujem kremasti i stavljam ga kad pripremam domaći kukuruzni kruh i peciva pa dobiju fini miris i okus te jogurt koristim u pripremi sladoleda i pripremi kremastog griza
postovani,ja cesto pravim muffine i u njih ide tekuci jogurt..jedem cvrsti za dorucak,a odkako nam je stigao turski bome sam se navukla i njega jedem s krekerima,a s okusima najvise volim bananuj!ali ne koristm ga samo uz jelo, nego i ... prikaži još! ljeti kad su vrucine, kad izgori netko,jer je najbolje pomagalo..
Osim što pijem jogurt uz doručak za bolji početak dana,koristim ga u pripremi deserta sa voćem,sladoledom,kolačima.U umacima za meso,tjesteninu,razne salate.Koristim ga za razne maske za lice.Dakle,ne samo da je dobar za slastice i raznu namjenu unutar kuhinje,već pomaže i u njegovanju lica.
.Znam ga jesti ca cornfleksom za dorucak..Navecer si slozim palentu i onda ju prelijem sa jogurtom.Pita sa jogurtom mi je odlicna.Prosena kasa sa jogurtom takoder mi je odlicna, malo posolim i gotovo.Ali u ljetne dane najvise sto me osvijezi i ... prikaži još!i rashladi je hladan vocni jogurt.Sve vrste obozavam.
volim jogurt u kolacima i raznim kremama, obavezno ga konzumiram i za dorucak uz musle.. ali najbolja mi je maska koju napravim od jogurta i jos stavim krastvce na oci i bas si budem zgodna;)