U mojoj se obitelji koristi jako puno jogurta:pijemo ga samoga uz doručak ili večeru, nekada i kao međuobrok, koristim ga za razna tijesta i slastice, salate, uz palentu...stvarno ima široku primjenu. Odlična je namirnica za reguliranje probave i preporučila bih ... prikaži još! ga osobama sa problemima sa probavom.
Osim u prehrani jogurt jako dobro dođe kao spas po ljeti kada se izgori na suncu.... stvarno mislim da je jogurt bolje rješenje od bilo kakve "after sun" kremice.
Jedem ga svježeg uz dodatak sjemenki, jedan mi je od glavnih sastojaka u juhama, kolačima, kao zdravija zamjena za vrhnje u saftovima, zaista je bezbroj načina kako ga koristim. A najdraži mi je zato što je mome djetetu to jedini ... prikaži još! mliječni proizvod koji jede. Zato u mom frižideru uvijek ima jogurta.
Jogurt je sastavni dio našeg svakodnevnog života, a najčešće ga koristimo: uz zobene pahuljice i voće kao doručak, kao prilog uz palentu, kod pripremanja fritula i raznih drugih kolača, ja ga volim za doručak uz malo meda, kao kozmetiči tretman ... prikaži još!n - maska za lice uz kukuruzno brašno, med ;
Dosta često ga konzumiramo.Obožavamo ga sa palentom,imam super recept za jogurt tortu,dečki ga papaju sa zobenim pahuljicama,odličan je u štrudli sa višnjama i grizom,i jako fin u hladnoj juhi od krastavaca,zaista se može koristiti na puno načina :)