21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dado78 13:26 22. Studeni 2014.

Najviše ga koristim kao dresing za salate a što se tiće slatke varijante domača kombinacija meda,voča,jogurta,zobenih pahuljica je puno bolja nego ona iz dučana.

• bbi 13:17 22. Studeni 2014.

Jogurt u posljednje vrijeme najčešće koristim u kombinaciji sa tehničkom robom : svom dvogodišnjaku dam u ruke foto-aparat, daljinski ili mobitel, da bi se udostojao otvoriti usta i pojesti jogurtić. Nastojim da najmlađi u svojim "fazama" ne zaborave zdrav obrok s jogurtom.

• Nanji 13:07 22. Studeni 2014.

Moje dečke od malena učim što više konzumirati zdravu hranu. Među zdravu hranu ubrajam i jogurt koji je neizostavan dio doručka u našoj obitelji. Jogurt koristim i za razne slastice od jogurt pite, muffina, štrudle s grizom i jogurtom....itd. U ... prikaži još! ljetno doba pravo osvježenje i lagani međuobrok.

• faker188 12:44 22. Studeni 2014.

Mogu samo reći u SLAST!

• Mar_ta_5 12:19 22. Studeni 2014.

Ja sam mu pronašla primjenu i izvan kuhinje, koristim ga često u maski za kosu, a naravno i uz doručak i često prije spavanja ☺

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.