21. studenoga 2014.

Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!

Članak Povratak na članak
Komentari 185
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sanjuska 17:03 22. Studeni 2014.

Jogurt-tako skroman,jednostavan,zdrav stalni je gost u mom hladnjaku jer sam za sebe je fini obrok,a obogacen voćem i sjemenkama pravi eliksir zdravlja.Pravim s njime kolač od jogurta,parfe kreme ali i slana peciva,a nadje se i na mom licu kad nabrzinu ... prikaži još! želim osvježiti lice

jezichawa 15:07 22. Studeni 2014.

Dukat jogurt najčešće jedem s voćem. Zdjelicu naribanog ili narezanog voća (npr. jabuke, banane, jagode) prelijem Dukat tekućim jogurtom i imam savršeno zdrav i ukusan doručak i međuobrok. Ako mi treba „pojačanje“, eventualno dodam žitarice :)

• silvach29 17:38 22. Studeni 2014.

Na strogom sam mirovanju trudnoće jedem jogurt uz sirni namaz, ili sa žitaricama, uz burek sa sirom ili mesom i ne prođe dan da ga ne jedem. Paket bi me razveselio kao i moju bebicu koju čuvam. Tijekom ovih nekoliko ... prikaži još!iko mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas.

• mara1 15:02 22. Studeni 2014.

Dukat jogurt najčešće koristimo uz tople sendviče i kada pripremamo pitu sa višnjama

skylight 14:18 22. Studeni 2014.

Jogurt koristim svakodnevno, najviše ujutro sa žitaricama, zatim uz voćne salate, tjesteninu ili kao jedan od sastojaka za smoothie. Također, odličan je i kao maska za lice te regenerator za kosu i osjetljivo vlasište.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.