DOBAR TEK! Na blagdanskom stolu: Sočna pureća prsa Za ovaj ćemo nedjeljni ručak pripremiti aromatična pureća prsa. Recepti
francuski klasik Mala enciklopedija začina: 14. Estragon Estragon je osnovni sastojak u francuskoj kuhinji te se kombinira s ribom, peradi i jelima od jaja. Špajza
ideja za ručak Sočna pileća prsa u umaku od gljiva i senfa Sjajan ručak koji ćete brzo pripremiti, a još brže pojesti! Recepti
kremasto i sočno Piletina u umaku od senfa Već vam je dosta piletine i ostali ste bez ideja kako ju pripremiti? Sjajno! Onda je ovo pravi recept za vas! Recepti
Gastro.hr Losos s preljevom od estragona Uz ovo jelo krenut ćete na gastronomsko putovanje s kojega se nećete htjeti vratiti Recepti
umak Svinjski kotleti u umaku od senfa Kotlete prvo prepržite na ulju, a zatim poslužite s umakom od senfa, estragona i kiselih krastavaca Recepti