korak po korak Otkoštavanje pileta u nekoliko jednostavnih koraka Otkoštavanje piletine, odnosno odstranjivanje kostiju iz pileta čini se vrlo kompliciranim, ali ako se usvoji pravilna … Špajza
Mala škola kuhanja Kako očistiti ribu i od najsitnijih kostiju Većina fileta iz trgovina dolazi otkoštena. Ponekad ipak u ribi ostane nekoliko dosadnih, sićušnih kostiju koje se nazi… Špajza
Brzo i jednostavno Riba i mini rajčice, neodoljiv spoj koji podsjeća na ljeto Ova riba zapečena s cherry rajčicama jednostavno je i savršeno jelo - spremno za manje od 30 minuta! 12' 30' 4 Recepti
Tips & tricks Kako najlakše filetirati pileće bijelo meso? Uz nekoliko lakih poteza pileće bijelo meso pretvori u slasne filete spremne za pripremu ukusnog ručka ili večere Špajza
TAKO LAKO Čišćenje i filetiranje ribe za svakog početnika Iako filetiranje ribe zvuči kao nešto jako komplicirano, vjeruj da se postupak može izvesti u svega nekoliko poteza. Za… Špajza
lito ide... Kucnuo je čas za najbolje riblje marinade! Ako vas ljeto vuče uživanju u ribljim menijima na vašem stolu, uz Branka Ognjenovića naučite filetirati ribu koju ćete … Špajza
Majstor od kuhinje Gordon Ramsay napokon ušao u Guinnessovu knjigu rekorda Nakon godina i godina pokušavanja, kako sam chef kaže, napokon je uspio ući u Guinnessovu knjigu rekorda, a sve zahvalj… Špajza
Svi u Crikvenicu! Posjetite 5. Tjedan plave ribe Od 16. do 23. lipnja 2017. će se održavati 5. po redu Tjedan plave ribe, vezan uz projekt "Cesta plave ribe", koji je o… Najave
Gastro.hr Video: Kako filetirati ribu Možda mislite da niste stručnjak za ribu, ali uz naš video naučit ćete kako dobiti čisti riblji filet.