Recepti otrgnuti od zabo… Imamo recept za najbolju gregadu po receptu kultnog dubrovačkog restorana Gregada je najstarija ribarska spiza koja se sprema od nekoliko vrsta svježe ribe - a sve tajne ovog fantastičnog jela,… Recepti
u centru splita Konoba Otprilike ovako: Savršeni okusi Mediterana U jednoj od onih malih splitskih uličica u kojima se uvijek izgubite kad se vraćate s dobrog tuluma, na adresi Sinovčić… Recenzije
Blogerska posla Najdraža jela naših omiljenih gastro blogera, dio II. Novi nastavak blogerske sage s najfinijim receptima i fotografijama od kojih se stvaraju zazubice je spreman! Volimo hr… Špajza
Gastroterminator Objavljujem rat: Postoji li autohtono hrvatsko jelo? Naš neuništivi gastro kritičar ovoga se puta brutalno obrušava na šatro hrvatske specijalitete - koji to uopće nisu! Sa… Kolumne
Gastro.hr Jela iz davnina: pašticada i gregada blaga su otoka Hvara Gastro znalac Radovan Marčić govori nam o tradicionalnim običajima i ključnim jelima kulinarske baštine otoka Hvara
Gastro.hr Gregada na malo drugačiji način Inspiriran morem, danas kuham jedno tradicionalno dalmatinsko jelo, gregadu. Priprema se jedinstveno od svježe ulovljen…