za prste polizati
Pronađeno 10 rezultata za tag „
koromač
”
rižoto
Pileća jetrica u panceti na rižotu od koromača
Jednostavan specijalitet gotov je za manje od pola sata
Gastro.hr
Što sve možete s koromačem?
Koromač, komorač ili tzv. slatki kopar vrlo je ukusno mediteransko povrće i začin koji je pomalo zaboravljen u našim ku…
plodovi mora
Škampi na palenti od koromača
Škampi žive na morskom dnu i život provode kopajući, a u gastronomiji se spominje još od 1. stoljeća poslije Krista
rižoto
Crni orzoto s koromačem
Ječam (orzo) ostavite nekoliko sati namočen u vodi kako bi se brže skuhao
rižoto
Crni rižoto, cherry rajčice i koromač
Sasvim malo hladnog maslaca koji ćete umiješati u topli rižoto nakon što ga maknete s vatre dat će mu kremoznost
salata
Salata od kozica, koromača i manga
Pri izboru manga pripazite da ne bude prezreo i obavezno ga ogulite
finger food
Salata od svježeg koromača i tune
Stari Rimljani korijen moromača su grickali svjež, kako bi ublažili želučane tegobe, a od sjemenki su kuhali čaj
složenac
Složenac od integralne tjestenine i koromača
Umjesto koromača, ako vam ne paše okusom, možete s tjesteninom gratinirati i patlidžane ili bilo koje drugo povrće
pita