korisni savjeti Znamo sve tajne kuhanja s muškatnim oraščićem! I muškatni oraščić i muškatni cvijet obožavaju u indijskoj kuhinji, a Arapi su ih donijeli na Zapad početkom srednjeg v… Špajza
korisni savjeti 3 mješavine začina koje je dobro imati u kuhinji U europskoj kuhinji posebno su na cijeni 3 sljedeće mješavine - začini za kiseljenje, mješavina začina za kolače i qua… Špajza
Prijatelj želuca Mala enciklopedija začina: 19. Kumin Intenzivna aroma nalik papru s notom citrusa odlika je ovog orijentalnog začina koji potječe iz Egipta Špajza
Gastro.hr Kratka povijest začina Zbog začina su se vodili ratovi, a vjerovalo se da imaju čarobne moći i afrodizijačka svojstva
Gastro.hr Kurkuma: Žuta sreća s Dalekog istoka Indijski začin sastavni je dio curry praha a prepoznatljiv je po izrazito žutoj boji Špajza
Gastro.hr Nepoznati origano: Brojna ljekovita svojstva omiljenog mediteranskog začina Mediteranski začin poznat je po stvaranju karakterističnog 'talijanskog' okusa u jelima
Gastro.hr Kako koristiti začine u kuhanju? Nikada dovoljno savjeta o tome kako čuvati začine, koliki im je vijek trajanja i kako postići intenzivnije okuse...
Gastro.hr Njegovo mirisno veličanstvo - cimet Slatkasta orijentalna mirodija opojnog mirisa najčešće se dodaje napitcima, desertima, voćnim jelima i kolačima
Gastro.hr Đumbir: Savršen začin od juhe do deserta Đumbir je kultiviran još u prethistorijsko doba, a smatra se da potječe iz južne Azije.